• L0136 seri-BK
  • L0136 SERIES-BK-11
  • L0136 SERIES-BK-3
  • Pictures of pabrik

    Pictures of pabrik

  • Pictures of pabrik

    Pictures of pabrik

  • ngeunaan Company

ngeunaan Company

TFS, ngawakilan kumpulan pabrik di Cina, kaasup korsi & bagian komponén pabrik, ngahasilkeun garis lega korsi cocog pikeun sagala rupa Motor Vehicle, kaasup traktor, Pertanian, Konstruksi, Industri, padang rumput hejo & Taman, Turf Profesional, sarta alat-alat Utiliti aplikasi. Garis korsi ngawengku rupa-rupa korsi populér ogé sababaraha desain korsi modern kalawan appearances unik sarta fitur

Hiji tim téknis kuat digawé pikeun 20 taun sajarah produksi korsi, nyieun desain korsi panganyarna na di waktos nu sami terus ka ngalegaan kapasitas produksi. Dinten tilu sét garis produksi pikeun foaming, utamana reflected dina téhnologi pegatna ngaliwatan kalawan lawon dijieun dijieun vinyl nu dilarapkeun pikeun korsi kelas tinggi. Garis produksi ogé ngawengku ngolah lengkep mun korsi, kayaning, machining, stamping, kitu ogé patri, ngalukis, assembly. Iwal di luhur disebutkeun, tooling dijieun ku Sunan Gunung Djati, ngandung stamping, plastik & busa badag molds.

Produk ngekspor ka Amérika Serikat, Jepang jeung sababaraha nagara sejen, dina waktu gawé sarua jeung domestik badag pausahaan parabot mesin pertanian.

korsi kami anu loba dipaké dina tatanén, konstruksi, industri, padang rumput hejo & kebon, design conforms panganyarna ka nice-pilari, nyaman, kaamanan jeung withstanding sapopoé nyiksa jeung kaayaan lingkungan kasar.

pabrik urang geus certificated standar ISO9001, sarta sertipikat CE, pikeun mastikeun korsi kami ngajaga kualitas konsisten nungtut ku OEMs.

Nguji lab bisa minuhan nguji pikeun korsi, kaasup kakuatan, tearing, semprot uyah, UV, flammability, abrasion, durometer nguji, jsb

Lamun Anjeun keur pilari dipercaya jeung kualitas supplier, atawa resep salah sahiji produk urang, mangga ngahubungan tim kami papanggih kabutuhan Anjeun.

nempo More

Produk anyar