• L0136 SERIES-BK
  • L0136 SERIES-BK-11
  • L0136 SERIES-BK-3
  • Piktura e fabrikave

    Piktura e fabrikave

  • Piktura e fabrikave

    Piktura e fabrikave

  • Rreth kompanisë

Rreth kompanisë

TFS, përfaqëson një grup të fabrikave në Kinë, duke përfshirë sediljeve dhe pjesëve përbërëse prodhuesit, prodhon një linjë të gjerë të vendeve të përshtatshme për të gjitha llojet e Motor automjeteve, duke përfshirë traktorë, bujqësore, ndërtim, industrial, lëndinë & kopsht, torfë Profesionale, dhe pajisje Utility aplikimet. Linja Selia përfshin shumë lloje të vendeve të njohura, si dhe disa nga planet e sigurimit moderne me paraqitjet unike dhe karakteristika

Një ekip i fortë teknik ka punuar për 20 vjet të historisë së prodhimit vend, duke e bërë hartimin e fundit vend dhe në të njëjtën kohë në mënyrë të vazhdueshme për të zgjeruar kapacitetin e prodhimit. Sot tri grupe të linjës për prodhimin e shkumës, reflektohet veçanërisht në thyerjen e teknologjisë përmes me pëlhurë formohem mbështetur vinyl e cila është aplikuar për vende të klasit të lartë. Linja e prodhimit përfshin edhe të përpunimit të plotë në vende, të tilla si, përpunimit, vulosje, si dhe saldim, pikturë, kuvendi. Me përjashtim të përmendura më lart, mekanik është bërë nga vetja, që përmban vulosje, plastike dhe shkumë moulds mëdha.

Produktet e eksportit në Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe vende të tjera, në të njëjtën kohë me punën bujqësore kompanitë vendase të mëdha pajisje makineri.

Vendet tona janë përdorur gjerësisht në bujqësi, ndërtim, industri, lëndinë & kopsht, përputhet fundit të projektimit në të rehatshme, të sigurisë dhe t'i qëndrojnë përditshme abuzim i pashëm, dhe kushtet e vështira të mjedisit.

Fabrika jonë është certifikuar ISO9001 standardet dhe certifikatë CE, për të siguruar vende tona të ruajtur cilësinë në përputhje kërkuar nga OEMs.

Testimi laborator mund të takohen testimin për vende, duke përfshirë forcën, marramendës, llak kripë, UV, ndezshmëri, konsumuarit, durometer testimin, etj

Nëse jeni duke kërkuar për furnizues i besueshëm dhe me cilësi, ose të interesuar në një nga produktet tona, ju lutem kontaktoni ekipin tonë për të përmbushur nevojat tuaja.

Shiko më shumë

Produkte të reja