• L0136 СЕРИЈА-BK
  • L0136 SERIES-BK-11
  • L0136 SERIES-BK-3
  • Слики на фабрики

    Слики на фабрики

  • Слики на фабрики

    Слики на фабрики

  • за компанијата

за компанијата

TFS, претставува група на фабрики во Кина, вклучувајќи го и седиштето и составни делови производители, произведува широка линија на места погодни за сите видови на моторни возила, вклучувајќи и трактори, земјоделски, градежни, индустриски, тревник и градина, професионални трева, и комунални опрема апликации. линија на седиштето вклучува многу видови на популарни места, како и некои модерни дизајни на седиштето со уникатни настапи и карактеристики

Силен технички тим работел за 20 години на производство историја седиште, со што на најновите дизајн на седишта и во исто време постојано за зголемување на производните капацитети. Денес три сета на линија за производство на пена, особено се гледа во технологија пробивање со лиен ткаенина поддржани винил кој се применува за седишта висока класа. Линија за производство исто така вклучува и комплетна обработка на своите места, како на пример, машинска обработка, печат, како и заварување, сликарството, собранието. Освен горенаведените, алатките се направени од наша страна, кои содржат големи печат, пластични и пена калапи.

На производи за извоз во САД, Јапонија и други земји, во исто време работа со домашните големи земјоделски машини и опрема компании.

Нашите места се широко се користи во земјоделството, градежништвото, индустријата, тревник и градина, најновата дизајн задоволува, удобно, злоупотреба на убав безбедност и да го издржат секојдневниот и тешките услови на животната средина.

Нашата фабрика е сертифицирана ISO9001 стандардите, и CE сертификат, за да се обезбеди на нашите места одржување на конзистентен квалитет барани од страна на ОЕМ.

Лабораторија за тестирање може да ги исполни тестирање за седишта, вклучувајќи сила, кинење, солта, УВ, запаливост, триење, дурометар тестирање, итн

Ако сте во потрага за сигурен и квалитет на добавувачот, или заинтересирани за некој од нашите производи, ве молиме контактирајте го нашиот тим за да се задоволат вашите потреби.

Гледај Повеќе

Нови Продукти