• L0136 SERIES-BK
  • L0136 SERIES-BK-11
  • L0136 SERIES-BK-3
  • Pictures of pabrik

    Pictures of pabrik

  • Pictures of pabrik

    Pictures of pabrik

  • About Company

About Company

TFS, Minangka klompok pabrik ing China, kalebu jog & bagean komponèn manufaktur, mrodhuksi baris sing godhongé amba saka kursi cocok kanggo kabeh jinis Motor Vehicle, kalebu Tractors, Agricultural, Konstruksi, Industrial, Lawn & Garden, Turf Professional, lan peralatan Utility aplikasi. Ing baris jog kalebu akeh jinis kursi populer uga sawetara saka designs jog modern karo penampilan unik lan fitur

A tim technical kuwat makarya kanggo 20 taun sajarah produksi jog, nggawe desain jog paling anyar lan ing wektu sing padha terus-terusan kanggo enlarge kapasitas produksi. Dina iki telung set line produksi kanggo foaming, utamané dibayangke ing teknologi bejat liwat karo kain nyetak digawe vinyl kang wis Applied kanggo kursi kelas dhuwur. Ing baris produksi uga kalebu proses lengkap kanggo kursi, kayata, mesin, stamping, uga welding, lukisan, Déwan. Kajaba ndhuwur kasebut, perkakas digawe dening dhéwé, ngemot stamping, plastik & busa kang gedhe cetakan.

Produk ngekspor kanggo Amerika Serikat, Jepang lan negara liyane, ing wektu karya padha karo domestik gedhe perusahaan peralatan mesin tetanèn.

kursi kita sing digunakake digunakake ing tetanèn, construction, industri, lawn & Garden, desain sesuai paling anyar kanggo cantik, nyaman, safety lan withstanding saben dinten planggaran lan kondisi lingkungan atos.

kita pabrik wis certificated standar ISO9001, lan certificate CE, kanggo mesthekake kursi kita njaga kualitas konsisten nuntut dening OEMs.

Testing Lab bisa ketemu testing kanggo kursi, kalebu kekuatan, tearing, semprotan uyah, UV, flammability, abrasion, durometer Testing, etc.

Yen sampeyan are looking for dipercaya lan kualitas supplier, utawa kasengsem ing salah siji produk kita, hubungi tim kita kanggo ketemu karo kabutuhan.

ndeleng More

Products New